Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

High-Efficiency MagnaTherm® HTD - Boilers & Water Heaters

Ref. unike: laars-magnatherm-hdt
Markë: LAARS Heating Systems
Familja e produktit: Hot Water Heat Generators
Grupi i produkteve: MagnaTherm
Data e publikimit: 2019-09-26
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (4)

20:1 Condensing Boiler and Volume Water Heater

TRU TRAC O2 TRIM
Real time, electric fuel-to-air ratio control of combustion process results in optimized efficiency across entire 20:1 turndown.

LAARS LINC™
Intuitive to use, touch screen control system includes advanced features such as auto cascade, intelligent redundancy, and quick start setup.

UP TO 96% THERMAL EFFICIENCY
Field proven, stainless steel heat exchanger outputs ultra-high thermal efficiences.

VARI-PRIME PUMP® CONTROL
Matches boiler modulation with variable speed boiler pump to increase total installed efficiency.

FLEXIBLE INSTALLATION
A small footprint, slim vertical design and removable top section help it to fit into tight mechanical rooms.

Many electrical packages available to meet job site voltage requirements; 120, 240, 480 or 600 VAC.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Kaldaja
IFC klasifikim: Boiler
Emri i UNSPSC: Boilers
Kodi i UNSPSC: 401020
Uniclass 1.4 Kod: JT20
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Gas and oil fired boilers
Uniclass 2.0 Kod: PR-87-08
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Boilers
Uniclass 2015 Kod: Pr_60_60_08
Uniclass 2015 Përshkrimi: Boilers
NBS Reference Kod: 87-08
NBS Reference Përshkrimi: Boilers
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 52 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Heating Boilers
OmniClass Numër: 23-31 29 00
OmniClass Titull: Hot Water Heaters
CSI UniFormat II Code: D20
CSI UniFormat II Title: PLUMBING
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

BIMobject®